Endelig fremme

Efter tidlig morgenmad er vi kørt fra Cycas kl. 7.30.

frugt

Vi har krydset grænsen fra Sydafrika med bevæbnede grænsevagter, kørt lidt i ingenmandsland og krydset grænsen til Mozambique uden problemer. Ved Sydafrikas grænsekontrol har vi fået stemplet vore pas og ved den mozambiqueske grænsekontrol er pas og visa kontrolleret og stemplet.

Naturen i Mozambique har budt på store flade strækninger med græs, træer og buske. Vi har set lidt kvæg og geder. I byerne har vi set masser af små boder med nødder, frugt og grøntsager flot arrangeret.

lastbil

Undervejs har vi haft nogle ufrivillige pauser i forbindelse med politikontrol, men fik dog efter lang og højrøstet dialog lov at køre igen. Frokost på A Palhota bestod af ris med enten kylling, oksekød eller rejer i sovs. Vi sad ude under store mandeltræer. Her skiftede vi fra luksusbus til chapa. Endelig, sidst på eftermiddagen, kom vi til Honey Pot, hvor vi skal bo de næste 14 dage.

marked

Skriv en hilsen

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s