Undervejs

Søndag morgen kl. 04.30 er 14 forventningsfulde mennesker mødt op i Billund lufthavn. Vi skal til Mozambique! Kl. 6.05 er vi afsted til Amsterdam og efter ventetid i lufthavnen der, flyver vi kl. 10.30 videre til Johannesborg, hvor vi lander kl. 22.15 lokal tid efter 10 timer 45 minutters flyvning.  Alle har heldigvis fået deres bagage med! Vi fordeles i to minibusser med al vores bagage og kommer til Avant Garde Lodge, hvor vi alle får meget fine værelser.

Mandag står vi op til gråvejr og regnvejr. Efter dejlig morgenmad er alle klar til afgang kl. 9.30, men bussen mangler. Chaufførens GPS har svigtet og han har ikke kunnet finde stedet, men godt en halv time senere er vi på vej – først den ene vej, så den anden vej, da vi kører forkert i Johannesborg. Senere holder vi i kø i 45 minutter på grund af et trafikuheld.

Efter en tur i masser af regnvejr og meget flot natur kommer vi kl. 14.45 til Old Joe´s Kaia, hvor der venter os en velsmagende vegetarfrokost.

frokost Det er et flot sted, meget flot natur og mange ting at kigge på; masser af gamle sager og alternativ kunst.

kunst

Efter knap 400 km´s kørsel kommer vi til Malalane, til Cycas Guesthouse, hvor vi får aftensmad og indkvarteres til natten.

Vi har undervejs set meget varieteret natur, store græs-, majs-, sukkerrørs- og citrusmarker, samt masser af skov, klipper og kulminedrift.

Skriv en hilsen

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s