Farvel Mozambique

on

Efter en god nats søvn i Maputo stod vi op til morgenmad kl. 08.00 (nyt tidspunkt :-). Vi startede med at synge fødselssang for en af vore værtinder, der I dag fylder 86 år! De elsker at høre os synge, så vi sang et par morgensange, inden vi fik en dejlig morgenmad.

Sidste dag i Mozambique blev brugt på markedet. Der var utrolig mange fine ting, og alle ville gerne sælge til en “special price for you”, men der blev tinget om prisen. Bedste resultat fik Thorstein der fik forhandlet en pris på 3200 medicais ned på 1500! Til gengæld løb han ind i en pige, der solgte fine dækkeservietter, og hun gav sig kun med et nedslag på 200 medicais fra 1200 til 1000. Men sådan er livet. Alle fik købt fine souvenirs til at tage med hjem.

Frokosten blev også nydt på markedspladsen, og derefter gik vi hjem og pakkede det sidste og nød en kop kaffe i den dejlige gårdhave.

Efter en hjertelig afsked med søstrene drog vi ud af Maputo i vores nye bil med aircondition, hvor dejligt! Undervejs mod grænsen oplever vi fortsat Mozambique med de mange boder langs vejen.

Vi krydser grænsen til Sydafrika, og nu er det uigenkaldeligt slut med Mozambique for denne gang, men sikke mange gode oplevelser vi har haft i de sidste 14 dage!

Nu går det mod Malelane i Sydafrika til det samme gæstehus, som vi overnattede i på vejen til Mozambique. Og I morgen tidlig står den på Safari!

Skriv en hilsen

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s