Double day, torsdag og fredag

on

Det blev dage; men ikke helt som de foregående!

Onsdag morgen var der fortsat hverken strøm/lys eller vand, men gas, så havregrøden var reddet og vandet til kaffen kunne koges!

Vi var meget spændte på at komme ud på skolen, for i aftes, onsdag aften, i mulm og mørke, var der et hold ude på skolen med computer og projektor, for at få optegnet skolens logo på væggene ved indgangsporten. Lisbet og Aase balancerede oppe på et stillads og optegnede sirligt logoet der stod skarpt på vægen, i nattens mørke, efter vi havde placeret computer og projektor oven på 3 borde og 2 mobiltelefoner, så det passede perfekt I højde og størrelse.

Resultatet var perfekt, også I dagslys. Der blev der staks, torsdag morgen, lagt sort maling på, og det endelige resultat er imponerende.

Det øvrige arbejde skrider planmæssigt fremad, selvom det i dag har været meget varmt, langt over 50 grader i solen!

Hjemme på Honey Pot er der her lige over middag kommet strøm, så I løbet af en times tid er der vand igen. Der er også nogle der er ved at trænge til et bad!

Resten af eftermiddagen delte vi os, således at de, der havde lyst til at se en kvægbedrift, tog med Kurt ud på besøg hos Silvio, der er bestyrer på en stor kvægbedrift, på 3000 ha med 1200 stk. kødkvæg og 30 jerseykøer, der producerer ca. 300 l mælk til stalddørssalg. Kødkvæget er af Brahman-racen der stammer fra Indien og kan tåle varmen.

Resten af holdet tog direkte ud til Lisbet og Kurt og sprang straks i det Indiske Ocean med 26 – 27 grader og dejlig bølgegang. Så kan det ikke blive bedre. Kvægfolkene nåede også en dukkert, inden turen gik på gåben ud til restaurant “Den Blå Delfin”, hvor vi fik en dejlig middag, efter eget ønske, fisk, pizza og kylling.

Vi nød en fantastisk udsigt ud over havet I fuldmåneskær. En rigtig tropeaften.

Hjemme i Honey Pot var alle usædvanlig trætte, så alle gik i seng kl. 21.00.

Endnu en ny dag, fredag morgen, var alle igen friske og klar til de ventende opgaver, som i dag bestod af marmeladeproduktion, hvor ingredienserne var passionsfrugt, banan, citron og citronskal. Det var igen de seks strikkedamer, der deltog i opgaven.

De øvrige gik i gang, hvor de slap i går. En af de større opgaver bestod i spartling af det nyopsatte loft i kontoret. Det lykkedes over al forventning, og nu mangler den sidste gang maling på mandag.

Ellers blev de sidste småreparationer klaret, og der males fortsat på muren og selv det gammeldags toilet med spand fik en gang maling indvendig, og det friskede vældigt op.

I eftermiddag har vi haft “fri” – og det har vi nydt!

Skriv en hilsen

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s