I gang med projektet

Efter 19-timers rejsetid fra Billund landede vi i Johannesburg, Sydafrika. Derefter kørte vi i bus til Malelane, hvor vi overnattede. Næste dag (tirsdag) igen i bussen, hvor vi passerede grænsen til Mozambique. Efter frokosten skiftede vi chauffør og bil fra Xai-Xai.  Sidst på eftermiddagen ankom vi til Honey Pot, Chicumbane, rejsens mål.

Straks onsdag besøgte vi for første gang landbrugsskolen, hvor vi blev modtaget med sang fra elever og lærere, hvorefter vi blev vist rundt på skolen. Efter formiddagskaffen gik vi i gang med de forskellige arbejdsopgaver: maling af værelser, strikkeopgaver, reparation af vinduer m.v.

 

Onsdag aften besøgte vi præsteparret, Gladis og Antonio i deres hjem i Xai-Xai.

I dag, torsdag startede vi kl. 07.00 på skolen, hvor vi straks gik i gang med maling, flise- og glarmesterarbejde. Med høj sol og sved på panden trængte vi til formiddagskaffe kl. 9 sammen med skolens elever.

Om eftermiddagen besøgte vi et katolsk nonnekloster, der har etableret et førskolehold på 54 pragtfulde små 2-5 års drenge og piger, der modtog os med sang og dans.

One Comment Tilføj dine

  1. Bodil Jørgensen siger:

    Glæder mig til at følge jer her på bloggen. Alle gode ønsker for jeres, arbejde, ture og oplevelser i Mozambique.

Skriv en hilsen

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s