Vavasati og gårdbesøg

on

Om formiddagen har vi arbejdet med projektet på WutomiAgri, hvor der er samlet 10 senge og malet vægge i butikken m.m.

p1050444

Efter frokost har vi besøgt Vavasati – et tæppe projekt i Xai-Xai, hvor kvinder hjælper kvinder. Projektet er begyndt med en gruppen kvinder under træet, men er senere i en periode støttet af Danida. Der er for tiden ansat 50 kvinder til sy- og strikke arbejde. Der arbejdes efter ordrer og nogle af varerne afsættes i Danmark. For tiden er der en ordre på 300 håndstrikkede tæpper af stofstrimler.

p1050450

Senere har vi besøgt Vista Verde Halley, en stor gård uden for Xai-Xai. Gården har 2.400 hektar jord, 1700 stk. kødkvæg, 25 malkekøer, hvor al mælken ubehandlet snildt kan afsættes til lokale for 5 kr. pr. liter. Vi kørte ud til kødkvæget, som gik på marker langt fra gården.p1050588

 

Skriv en hilsen

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s