En våd dag på WutomiAgri

Regnvejrsbyggeri

Regnen væltede ned. Alligevel arbejdede vi på vores forskellige projekter på WutomiAgri. Grisestien er nu kommet under tag – men der mangler stadig mange detaljer.

Skiltemaling

Skiltet, som skal stå ude ved hovedvejen og vise folk ned til landbrugsskolen, er også godt på vej. En våd formiddag slutter med frokost, Alice har lavet ris og kylling til os. Vi skynder os i bussen, vi skal besøge en tæppefabrik i eftermiddag.

Tæppeflet

Besøget gælder et Danida støttet projekt for 50 kvinder. Engang sad de, kvinderne, under et stort træ, forsøgte at finde læ for sol, blæst og regn.  Nu sidder de samme kvinder i et hus, og håndhækler tæpper af stofstrimler – virkelig smukke tæpper. – Tæpperne bliver solgt både på fabrikken og i Danmark gennem business to business. Kvinderne får penge for arbejdet, og kan hjælpe med at forsørge familien.

Bryllupsdag

I aften fejrer vi at Maren og Leo har været gift i 48 år.

3 Comments Tilføj dine

 1. Tom Jørgensen siger:

  Hej alle sammen. Det bliver da et fint grisehus og et rigtigt flot skilt. Dejligt at se billederne fra Alcinio og fra Vavasati, men hvor er Sara? Er hun gået på barsel? I kan godt sende svalerne hjem – det er forår her. Hilsen fra Tom

 2. Laila siger:

  Halløj nede i varmen 🙂 vil bare lige ønske mine svigerforældre tillykke med bryllupsdagen 🙂 jeg skulle hilsen fra hele familien. Kærlig Hilsen fra Laila

 3. Dorthea Hansen siger:

  Hej alle sammen.
  Jeg håber I alle har det godt og passer godt på hinanden.
  Det glæder mig at I har haft regnvejr i dag, fordi vi har nemlig haft solskinsvejr, ja vi har faktisk haft forår i dag ha ha haaaa……..
  Hvor er det dejligt at læse om alt det I oplever, og dejligt at se de billeder I lægger ind.
  Jeg bliver hel rørt når jeg ser billeder fra f.eks. tidligere landsbrugselev og så hans aktive mor, stranden, kirken, tæppe kvinderne og så selvfølgelig Wotumi Agri. Hvor jeg glæder mig til at se når grisestalden er færdig, når navne skiltet er færdig og hvor er det dejlig at se de lokale kvinder med strikkepinde.
  Til jer der går meget op i politik, vil jeg lige skrive at det er den samme regering vi har.

  Fortsat god tur til jer, og husk at nyde det.
  Hilsen fra Thea – sol over Spjald 😉

Skriv en hilsen

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s