Kirkedag XAI-XAI

Søndag

Vi var fremme ved kirken i XAI-XAI kl 8:05 og kom hurtig ind til de få pladser der var ledige. Kirken havde plads til ca 250.  Gudstjenesten var netop starter og vi gik rundt og hilste på hinanden her iblandt vores sy-og strikkepiger.

Musikken her i kirken var rytmemusik ved forskellige instrumenter og  med præstens kone som forsanger i koret.

Vi danske kirkegængere blev budt velkommen og her fra gruppen fortalte Flemming på gruppens vegne at der trods kulturforskelle og sprog var Gud den samme om vi holdt gudstjeneste i Mozambique eller i Danmark.

Det var for os alle en rigtig stor og god oplevelse, hvor vi oplevede glæden og fællesskabet og ikke mindst deres kropssprog igennem sang og musik var ukendt for os. Her mangler vi rytmen med dog kunne vi hurtig synge med. Vi oplevede her troslivet gennem følelser.

Gudstjenesten varede 2 timer. Opgaven inden vi nåede Honey Pot var at finde stedet, hvor Egon kunne indfri sit løfte – nemlig en lovet is. Isen blev købt og nydt til en kop kaffe da vi kom hjem.

Netop nu har vi lige nydt fælles frokost ude i det frie.

One Comment Tilføj dine

  1. Inge Lis Bækgaard siger:

    Hej Svend og Thea. Dejligt at høre nyt og gode billeder. Håber i nyder det. Fortsat god tur. Kh Inge Lis og Karsten, Viborg

Skriv en hilsen

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s