Gudstjeneste i den lokale kirke i Chicumbane.

En rigtig god oplevelse. Chapa´en kørte os til kirken kl. 10.00. Kirken blev hurtigt fyldt op. Vi Moz50+er fik æresplads oppe foran. Flere havde ordet ud over præsten. Herudover var der en masse flot sang, dans og rytme – og samlebøger findes ikke. Der blev agiteret kraftigt, om at de lokale mænd og kvinder holder sig til deres respektive partnere, også med henblik på at få nedbragt antal af personer med AIDS.

p1060066

Chapaen fungerer som kirkebil.

p1060108

Et blik ud over menigheden, mens vi bidrager med sang.

Efter godt 3,5 time og adskillige liter koldt vand (temperaturen var omkring 33 grader), var gudstjenesten færdig. Herefter bød den lokale præst os på frokost, tilberedt af lokale kvinder. Og så gik turen tilbage til Honey Pot med en tur i poolen.

p1060157Vi gør klar til at grille vores kudubøffer – (antilope).

Skriv en hilsen

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s