På vej til Honeypot

blevet væk

”Lykken er at være væk og blive fundet igen”
Lille tilføjelse til mandag, den 16 (ikke for sarte sjæle). Selv i Sydafrika kan skinnende røde Ferguson på række have stor tiltrækning på 2 garvede jyske bønder. På egen hånd tog de sig afsted og glemte alt. Alle venter og leder. Middagen udskydes. Endelig ankommer de fornemt kørende og glemt er al bekymring. Var faret helt vild.

holdet

Den sidste strækning gennem Sydafrika er som dagen før, så fantatisk imponerende natur, store marker alt veldrevet. Og pludselig  er vi i et mylder af folk ved grænsen til Mozambique. Alt går glat, dog ingen billeder derfra. Vores fotograf tog et billede, blev holdt an.

Trues med fængsel! Reddes af Kurt. Puha!!!!!!

pakkelæs

skohandel

 

Vi er nu kommet til kontrasternes land, mennesker og boder overalt langs vejkanten. Vi passerer over længere tid hovedstaden Muputo (heldigvis er de ved at anlægge en stor omfartsvej). Vi ser et vandtapperi. Her tappes hver dag 400 dunke a`ca 20 l. Overskuddet ved salg af disse drives der børnehjem og opsøgende gadeprojekt for.

vandtapning

Efter dejlig frokost kommer pastor Antonio med hans ”Chapper” og vi bytter bil. Hvor vi før fløj bumler vi nu afsted de sidste 110 km til Honey Pot.

frugthandelankomst honeypot

 

Her indlogeres vi og tager stedet i øjesyn de næste 14 dage. Vi glæder os.

Skriv en hilsen

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s