Min sjæl hvad vil du mer´

on

kvinder

Det er søndag, temperaturen er langt over 30 grader. Alle er iført lange bukser eller nederdel til under knæet – vi skal i kirke!

Det bliver en, på alle måder, både varm og festlig oplevelse. Forskellige grupper optræder med både sang og dans – fællessangen får næsten taget ved at løfte sig. I løbet af gudstjenesten, som varer omkring tre timer, præsenteres først alle de danske kvinder og senere alle danskerne for menigheden. Gudstjenesten indeholder også velsignelse af et lille barn. En forrygende dejlig, og meget afrikansk oplevelse.

de ældste kvinder

Efter gudstjenesten er der kirkefrokost. Vi samles under et stort træ foran kirken, de kvinder som vi har strikket og lavet marmelade sammen med, er også inviteret – foruden præsten og andre fra kirken. En festlig gudstjeneste afsluttes med dejlig mad.

frokostmænd

frokostkvinder

Eftermiddagen bruges til badning i poolen, læsning og meget andet – vi har nemlig fri.

One Comment Tilføj dine

  1. Tina Bækgaard. siger:

    Hej Jens og Elna. Hvor ser det bare spændende ud. I oplever da bare en masse. Spændende at følge jeres tur her på siden. Vi er kommet godt hjem fra Kenya, og har også fået rygsækken fyldt op med gode og spændende oplevelser. Fortsat god tur. Nyd det. Vi ses i DK. Kh Tina og Jørgen.

Skriv en hilsen

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s