Hønsejagt

Arbejdsdagen startede med busafgang kl. 07:00.

Dagens projekt var at fange hønsene og så få dem ”af loppet. I samme arbejdsproces skulle de tælles. Der var 35 høns i den lille hønsegård. For at undgå lopper blev disse høns båret til et rengjort hønsehus med fast bund. Hønsene i den store hønsegård skulle også tælles. Her var ca. 141 et morsomt og sjovt arbejde.

 

De store høns jagtede de små høns.

Byggeriet går planmæssigt og de knokler, og der svedes tran. På grund af tyveri af tidligere monteret pump til skolen, har man arbejdet med at få en nyindkøbt installeret. Samtidig har man forsøgt at tyverisikre vandpumpen. Da vi kom her til morgen, var der ingen vand på grund af tyveri trods det at naboerne gratis kan hente vand fra skolens boring.

Arbejdet forsinkes jævnlig på grund af strømsvigt. Der er bare varmt og solen højt på himlen, dette gør at der ofte må holdes et hvil under det store træ. Under samme træ tænkes der også store tanker.

Eftermiddagsprojektet var virksomhedsbesøg 1 times kørsel herfra. Her besøgte vi Carla (brasilianer- dansk gift) som var uddannet designer. Igen en varm modtagelse af virksomhedens ansatte med dans og dans .

Carla har startet et kvideprojekt økonomisk støttet af Danida. Projektet slutter om et år og har så kørt i 4 år. Der var ansat 50 kvinder, der fremstillede håndvævede tæpper og puder af kapilanistof.

 

Køkkenholdet har også i dag hjælp af Sara.

 

Skriv en hilsen

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s