2. arbejdsdag

Fredag

Klokken 7 holdt bilen her ved Honey Pot hvor mændene blev kørt til landbrugsskolen, og vi piger først blev kørt til marked, hvor der blev handlet ind i til fredag og lørdag. Derefter blev vi piger kørt til kirken i XAI- XAI,   hvor der sad 10 spændte piger og en mand og ventede på at komme i gang med de 2 symaskiner, som er blevet sponsoreret af Y- men  hjemmefra. De 2 symaskiner blev hentet frem, disse maskiner var både til strøm og kunne også trædes.

af pigerne + manden blev undervist i brug i selve maskinen. I dag fik de lært at tråde nål, spole, sy lige ud, styre maskine og trykfoden. Den unge mand var den eneste, der kendte til brugen af en symaskine. Den unge mand kunne oversætte Kirstens engelsk til portugisisk, hvilken var en rigtig god hjælp.

øvrige piger skulle lære at strikke. Ingen kendte noget til strikkekunsten så brugen af strikkepindene var en opgave i sig selv.

Formiddagskaffen kl. 10 blev serveret klokken 11:30. Herefter blev der arbejdet koncentreret til kl. 13:30, hvor sypigerne stolt viste deres færdige nålepude dekoreret med nipsnåle frem.

Til frokost blev der serveret ris og bønnesovs tilberedt på bål.

Efter en varm arbejdsdag var vi hjemme klokken 16:00, hvor flere hoppede i svømmepølen og der blev drukket kaffe.

Aftensholdet Egon, Svend og Mie gik hurtig i gang med tilberedning af kylling, salat og kartofler. Måltidet blev serveret udenfor ved grillen. Efter en rigtig god middag uden brød og med en øl, blev der hygget indtil der udbrød kraftig tordenvejr.

2 Comments Tilføj dine

  1. Karin & Kristian siger:

    det ser rigtig spændende ud. Håber de får lyst og mod til at lære at sy og strikke.
    hilsen Karin og Kristian.

  2. Søren Langager Høgh siger:

    Det er nogle meget fine sy-billeder. Dejligt at få mulighed for at følge lidt med i alt det I øjensynligt laver. XSøren

Skriv en hilsen

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s